Tweedehands machines

Takeuchi TB290-2 Two Piece Boom

Omschrijving

Deze machine is uitgerust met een DPF filter en een EU stage 5 motor. Daarbij zijn de ingebouwde hydraulische pompen bij de TB290-2 groter, wat zorgt voor meer hydraulisch vermogen.

De Takeuchi TB290-2 Two Piece Boom graafmachine beschikt over een enorme productiekracht en is zeer comfortabel in de bediening. De graafmachine werkt op een hoog tempo en zwenkt enorm snel, maar blijft tijdens de werkzaamheden die worden uitgevoerd opvallend rustig. Hierdoor dringen er maar weinig geluiden door in de cabine.

De midigraver heeft een ruime cabine met verschillende bedieningselementen en is ontwikkeld met het oog op een comfortabel en prettig werkklimaat voor de machinist. De cabine van de midigraver beschikt tevens over een radio en airco, deze is compleet regelbaar en er zijn diverse luchtuitstroomopeningen. Naast de ergonomische luchtgeveerde stoel zijn joysticks geplaatst met proportionele bediening voor de extra functies.

De Takeuchi TB290-2 Two Piece Boom graafmachine heeft een gebruiksvriendelijke boordcomputer waarop de belangrijkste gegevens afleesbaar zijn, zoals de motoren hydrauliektemperatuur en de brandstoftankinhoud. Ook kunnen de liters van de drie extra hydraulische functies waarover de graafmachine beschikt worden ingesteld door middel van deze LCD kleurenmonitor.

De graafmachine is ideaal voor aannemers, grondverzet, sloop en afval.

Bouwjaar: februari 2020
Extra's: 3 bakken inbegrepen, trippel arm, hydr. snelwissel, LED verlichting, centrale smering, extra functie, ...


Deze machine kopen? Of meer info nodig?

Contacteer ons telefonisch op 0495 21 35 10 of via e-mail info@gavarent.be

Afbeeldingen kunnen afwijken van de standaard machines. Materialen en specificaties kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd. Alle rechten voorbehouden aan Gavarent voor eventuele prijs, druk- en zetfouten.

DiD: 1